Ballenkanon Lobster Phenom Two

Ballenkanon Lobster Phenom Two

Lobster

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 5.300,00
Informeer mij wanneer dit product weer leverbaar is.
Specificaties
 • Ballenkanon
 • Merk: Lobster
 • Model: Phenom Two
 • Balsnelheid tussen: 56 en 137 km/u
 • Balcapaciteit: 250 ballen
 • Gewicht: 35 kg
 • Automatische horizontale, verticale en volledig willekeurige spreiding
 • Met 2-line functie
 • Met zes voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's
 • Stel zelf tot 6 trainingsprogramma's met ieder 18 schoten samen
 • Automatische aanpassing hoogte tussen 0 en 60°
 • Kan ballen met topspin en back spin schieten
 • Werkt met de Afstandsbediening Lobster Elite Grand / Phenom en de Afstandsbediening Lobster Elite Grand / Phenom voor iPhone & Android
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De Lobster Elite Grand Five is een zeer goed ballenkanon die iedereen, van beginner tot erg ervaren spelers, zijn eigen trainingsprogramma kan samenstellen. Deze machine kan ballen in een rechte lijn afvuren om uw terugslag te kunnen oefenen maar hij kan ook de bal spreiden voor een meer realistische ervaring. Deze machine kan niet alleen horizontaal (dit is parallel aan de baseline) en verticaal (loodrecht op de baseline) variëren met zijn ballen maar ook een geheel willekeurige spreiding geven voor een realistische wedstrijdervaring. De 2-line functie zorgt dat de ballen variërend in verte toch op twee lijnen komen zodat u alleen op het inschatten van de diepte van de bal kunt oefenen, deze modus is er in een narrow en een wide functie. Dit ballenkanon kan ballen ook op verschillende snelheden afvuren zodat u hem aan kan passen aan uw niveau. Voor een gerichte workout kunt u ook één van de zes voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's volgen. Ook kunt u zelf ook tot zes trainingsprogramma programmeren van ieder maximaal achttien ballen. Om wat moeilijkere slagen te oefenen kunt u de Elite Five ook instellen om ballen met topspin en backspin te geven. U kunt de hoek van afvuren automatisch aanpassen op het controle paneel. Dit ballenkanon heeft een accu zodat u zich tijdens het spelen niet hoeft te bekommeren om een snoer. Deze accu heeft een levensduur van 4 tot 8 uur en er wordt een snellader meegeleverd. Om hem van afstand te kunnen bedienen kunt u of de Afstandsbediening Lobster Elite Grand / Phenom of het iPhone & Android pakket, of de combinatie van deze pakketten kopen.

Lobster

Lobster is al jarenlang een toonaangevend merk op de markt van tennisbalmachine's. Bij de ontwikkeling en de productie van de balmachine's wordt er altijd rekening gehouden met de nieuwste innovaties en technologieën en dit heeft ervoor gezorgd dat de producten van Lobster wereldwijd populair zijn en worden veelal gebruikt bij het oefenen van de slagvaardigheid. De producten van Lobster zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en hebben een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier kan blijven hebben. De producten van Lobster helpen u bij het verbeteren bij u tennisvaardigheden! Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

In verband met de afmetingen van dit product is uw telefoonnummer vereist om een bezorgafspraak te maken.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook