Tyger Tennissnaren

TYGER is al 30 jaar een bekende en betrouwbare partner op het gebied van tennissnaren. De snaren van dit merk worden gemaakt met liefde voor tennis en hebben dan ook een hoogstaande kwaliteit. TYGER vervaardigt niet alleen goede snaren maar ook tegen een lage prijs. Zeker het kijken waard dus! Neemt u gerust in ons assortiment en schaf uw tennissnaren gemakkelijk aan via de webshop. Zie hier al onze tennissnaren op een rijtje.
 

Tennissnaren Tyger

TYGER biedt vele tennissnaren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het tennissnarenmerk TYGER is al 30 jaar toonaangevend op de Europese tennismarkt. TYGER investeert jaarlijks op grote schaal om u een zo'n compleet mogelijk snarenaanbod aan te bieden. TYGER snaren zijn geschikt voor iedere tennisspeler én voor ieder tennisracket. TYGER heeft zich ook gespecialiseerd in ref="/bespannen/bespanmachines/tyger/">bespanmachines.

Verschillende soorten TYGER tennissnaren

Binnen het TYGER-gamma vindt u drie grote soorten:

1. Performance-snaren Deze high-tech tennissnaren vallen op door hun uitstekende speelgevoel. De tennissnaren uit de performance serie worden voornamelijk gebruikt door spelers die speelcomfort en controle belangrijker vinden dan duurzaamheid.


2. Power-tennis-strings

Deze serie omvat alle tennissnaren waarbij duurzaamheid voorop staat. Slaat u regelmatig uw tennissnaren kapot, probeer dan eens een tennissnaar uit de Power Tennissnaren Serie.


3. Populare-snaren: Deze reeks omvat snaren met een zeer aantrekkelijke prijs, zonder dat de kwaliteit uit het oog verloren wordt.