Pure strike babolat
Voordelen Pure Strike

De rackets uit de Pure Strike serie bieden een scherpe controle tijdens het spelen. Hierdoor kan elke bal optimaal gespeeld worden op de baan. Door de ultieme controle ervaart u een exceptioneel gevoel bij het spelen van de bal. Iedere bal kan met de Pure Strike serie gespeeld worden met veel kracht. De rackets combineren gevoel met dynamische controle.


Daarnaast bieden de Pure Strike rackets veel stabiliteit op de tennisbaan. De stabiliteit zorgt ervoor dat u iedere bal kan raken met uiterste precisie. Iedere bal zal dan ook met resultaat geslagen worden.


De kwaliteit van de rackets uit de Pure Strike serie is zeer goed. Ieder racket van Babolat wordt dan ook enkel gemaakt van de beste materialen. Met de items van Babolat bent u voorzien van comfort en kwaliteit.

De Pure Strike collectie

Technologieën van de Pure Strike serieControl Frame Technology

Met deze fijne technologie bent u gegarandeerd van maximale controle tijdens het tennissen. Haal het beste uit uzelf door gebruik te maken van deze fijne technologie. De Control Frame technologie combineert stabiliteit met dynamiek uit de Regular Elliptic structuur. Iedere bal zal met volle kracht geslagen worden door deze technologie.


C2 Pure Feel

Deze technologie is de laatste versie van de Pure Feel technologie. De C2 Pure Feel zorgt voor een fantastische filtratie en vibratie bij het lay-up systeem. Hierdoor kan elke bal geraakt worden met veel kracht en gevoel. Met de Pure Strike rackets gaat u met veel vertrouwen de tennisbaan op.

Tennisracket Pure Strike

Tennisballen