Voordelen Pure Drive racket

Met de Pure Drive rackets van het merk haalt u het optimale uit iedere wedstrijd. De rackets zorgen namelijk voor explosiviteit op de baan. Hierdoor wordt iedere bal geslagen met optimale kracht. De Pure Drive serie geeft dan ook meer gevoel en geluid tijdens het slaan. Dit heeft effect op de bal.

Daarnaast hebben de rackets uit de Pure Drive serie een grotere sweetpot op het raakveld. Hierdoor ervaart u minder trillingen tijdens het raken van de bal. Door deze grotere sweetpot wordt iedere bal optimaal geslagen met minimale kracht en maximale power.


Het Pure Drive assortiment

De technologieën van Pure Drive racketsTechnologieën Pure Drive

Door de verschillende technologie die gebruikt zijn bij het produceren van de Pure Drive rackets, zijn deze voorzien van verschillende specialiteiten. Zo hebben de rackets uit de Pure Drive serie het HTR systeem. Dit systeem zorgt voor meer stijfheid en controle. Daarnaast is deze serie voorzien van de FSI power tech techniek. Hierdoor hebben de rackets een grotere sweettpot en uitstekende power.


Daarnaast zijn deze rackets ook voorzien van de SWX Pure feel en Elliptic frame technologieën. De SWX Pure feel techniek heeft invloed op de demping van de bal. Hierdoor wordt de impact op de bal veranderd. De Eliptic Frame techniek zorgt voor optimale weerstand tijdens het spelen van de bal.