Pure Aero + RPM Rough = ultieme spin

Een goed racket is natuurlijk één deel, maar het type snaren wat u erin laat spannen in het racket is natuurlijk een ander enorm belangrijk onderdeel. Het is de motor van uw racket en moet dus goed zijn en aansluiten bij uw wensen, net als het racket. Het vinden van de juiste snaren kan lastig zijn, maar de combinatie van RPM Rough snaren met het Pure Aero racket is goud waard. Deze combinatie zorgt voor ongeëvenaarde bal controle, snaren die goed terugveren en de ultieme spin!

RPM Rough 200MRPM Rough snaren

Deze snaren zijn gemaakt van polyester monofilament. De textuur van deze tennissnaar is uitstekend tijdens gebruik. Hierdoor zijn uw slagen direct een stuk sterker tijdens de wedstrijd. De stijfheid van deze snaren zorgt voor een fantastische controle en perfecte slagen.

De producten uit de Pure Aero serie

Technologieën rackets Pure Aero

technologie Babolat Pure Aero
Technologieën Pure Aero

De Pure Aero serie van Babolat kent verschillende technologieën om de rackets te voorzien van het allerbeste. Zo zijn de rackets voorzien van de AeroModular technologie. De technologie zorgt voor snelheid en meer rotatie tijdens het slaan. Dit komt door de geintegreede bumper in het frame. Daarnaast zijn de rackets uit deze serie ook voorzien van de NF-tech technologie, deze specificatie zorgt ervoor dat iedere shock goed wordt geabsorbeerd.

Vervolgens zijn de FSI spin en SWX Pure feel technologieën ook verwerkt in de rackets uit de Pure Aero serie.De FSI spin technologie zorgt voor een maximale spin tijdens het slaan. Dit is vooral te danken aan de langere contacttijd tussen de bal en de string. De SWX Pure feel biedt meer demping door verwerkt materiaal in de racket.