Tennisracket Wilson Surge Open 103 Navy Blue White (Bespannen)

1 review
49.95
Gripmaat:
!
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending vanaf € 50,00
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

Het Wilson Surge Open tennisracket heeft een bladgrootte van 103 vierkante inch en daardoor kunt u net dat beetje meer kracht geven aan uw tennisballen. Het racket heeft een lengte van 68,6 cm en daarmee heeft het een perfecte balans tussen reikwijdte en wendbaarheid. Het balanspunt bevindt zich op 33 cm en daarmee is dit racket een allround tennisracket. Het racket is geschikt voor allround spelers.

Bespanservice

Tennisplanet biedt een unieke service aan om uw tennisracket professioneel en naar wens te laten bespannen. Bij ieder racket staat aangegeven of het racket bespannen of onbespannen wordt geleverd. In beide gevallen kunt u er echter voor kiezen om het racket te laten bespannen door onze bespanafdeling. In het geval van een bespannen racket wordt de bestaande snaar verwijderd en vervangen door de snaar van uw keuze. We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Wanneer u gebruik wil maken van deze bespanservice selecteert u hierboven het vakje 'Uw tennisracket professioneel laten bespannen'. Het bespannen van een racket kan er voor zorgen dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen toeneemt.Let op: Wanneer u gebruik maakt van de professionele bespanservice vervalt uw recht op retour van het racket.

Over Wilson

Wilson is al meer dan een eeuw actief op het gebied van racketsporten zoals squash en tennis. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis op de markt, heeft Wilson dan ook een aantal squashrackets op de markt gebracht die uitblinken in kwaliteit. Naast squash rackets kunt u bij Wilson ook terecht voor rackettassen en een ruime collectie squashkleding. De echte Wilson squashfans kunnen zich dus een volledige Wilson uitrusting aanwenden voor trainingen en wedstrijden!

Specificaties

Tennisracket
Merk
Wilson
Serie
Wilson Surge
Kleur
Zwart
Materiaal
Graphite
Bespannen
Ja
Gewicht
285 gram
Lengte
68.6 cm
Balanspunt
33 cm
Snarenpatroon
16x19
Bladformaat
665 cm² / 103 sq. inch
Type Racket
Controle / Power
Type Speler
Recreatief
Geschikt voor
Dames / Heren

Reviews

Ruben Ensing

24 oktober 2016

Wilson racket

Mooi lichte tennisracket. Zeer tevreden mee.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!