Tennisracket HEAD Graphene 360+ Prestige Tour 2020 (Onbespannen)

Tennisracket HEAD Graphene 360+ Prestige Tour 2020 (Onbespannen)

Head

Normale prijs: € 269,99

Speciale prijs: € 204,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • Tennisracket
 • Merk: Head
 • Serie: HEAD Prestige
 • Kleur: Rood
 • Materiaal: Graphite
 • Bespannen: Nee
 • Gewicht: 305 gram
 • Lengte: 68 cm
 • Balanspunt: 32 cm
 • Snarenpatroon: 18x19
 • Bladformaat: 639 cm² / 99 sq. inch
 • Type Racket: Controle / Power
 • Type Speler: Competitie / Tour
 • Geschikt voor: Dames / Heren

Normale prijs: € 269,99

Speciale prijs: € 204,95

Voordeelbundel

Tennisracket HEAD Graphene 360+ Prestige Tour 2020 (Onbespannen) + Tennisbal Dunlop ATP (3-Tin) 2020
Tennisracket HEAD Graphene 360+ Prestige Tour 2020 (Onbespannen)
Tennisbal Dunlop ATP (3-Tin) 2020
+
20% korting
op het accessoire
€ 212,91
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De Prestige Tour heeft een groter bladformaat vergeleken met de andere Prestige series. Dankzij het grotere blad is het iets meer vergevingsgezind, maar lever je niks op aan controle. Het snarenpatroon van 18 x 19 is geschikt voor de geavanceerde speler die niet bang is voor over-hitting. Het Prestige Tour racket is een stabiel racket waarmee u eenvoudig harde klappen opvangt en waarmee u gemakkelijk diepte in uw slagen haalt. Het racket is echter niet zo spin vriendelijk als de Head Extreme serie. Aan het net is het een stabiel racket met goede manoeuvreerbaarheid en comfortabel gevoel. De Prestige-seire van HEAD wordt mede ontwikkeld door proftennisser Marin Cilic.

Bespanservice

Tennisplanet biedt een unieke service aan om uw tennisracket professioneel en naar wens te laten bespannen. Bij ieder racket staat aangegeven of het racket bespannen of onbespannen wordt geleverd. In beide gevallen kunt u er echter voor kiezen om het racket te laten bespannen door onze bespanafdeling. In het geval van een bespannen racket wordt de bestaande snaar verwijderd en vervangen door de snaar van uw keuze. We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Wanneer u gebruik wil maken van deze bespanservice selecteert u hierboven het vakje 'Uw tennisracket professioneel laten bespannen'. Het bespannen van een racket kan er voor zorgen dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen toeneemt.

Let op: Wanneer u gebruik maakt van de professionele bespanservice vervalt uw recht op retour van het racket.

Head

Head is al jaren een toonaangevend merk in de sportwereld. Head vervaardigd verschillende tennisproducten zoals rackets, tennisballen en tennistassen. De tennisproducten van Head worden wereldwijd geroemd en gebruikt door bekende tennisspelers zoals Novak Djokovic en Andy Murray. De producten van Head worden altijd gemaakt aan de hand van de nieuwste technologieën en innovaties. Daarnaast worden de producten gemaakt van materialen die met zorg zijn gesorteerd. Dit resulteert in een hoogstaande kwaliteit en een lange levensloop. De producten van Head kunnen uw tennisprestaties verbeteren!

Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook