Tennisracket HEAD Graphene 360+ Prestige S 2020 (Onbespannen)

259.99 196.95
Gripmaat:
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Prestige S is een licht en eenvoudig te gebruiken model. Het is een perfect model voor de ambitieuze club speler die op zoek is naar precisie en kracht. Het racket beschikt over de nieuwe Graphene 360-technologie die zorgt voor meer stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer balsnelheid. Het is een stabiel racket waarmee u eenvoudig harde klappen op kunt vangen en de innovatieve spiraalvezels zorgen voor een verbeterde flex en prettig impactgevoel. Daarnaast beschikt de gehele Prestige serie over een strak design. De Prestige-serie van HEAD is mede ontwikkeld door proftennisser Marin Cilic.

Bespanservice

Tennisplanet biedt een unieke service aan om uw tennisracket professioneel en naar wens te laten bespannen. Bij ieder racket staat aangegeven of het racket bespannen of onbespannen wordt geleverd. In beide gevallen kunt u er echter voor kiezen om het racket te laten bespannen door onze bespanafdeling. In het geval van een bespannen racket wordt de bestaande snaar verwijderd en vervangen door de snaar van uw keuze. We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Wanneer u gebruik wil maken van deze bespanservice selecteert u hierboven het vakje 'Uw tennisracket professioneel laten bespannen'. Het bespannen van een racket kan er voor zorgen dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen toeneemt.Let op: Wanneer u gebruik maakt van de professionele bespanservice vervalt uw recht op retour van het racket.

Over Head

Head is al jaren een toonaangevend merk in de sportwereld. Head vervaardigd verschillende tennisproducten zoals rackets, tennisballen en tennistassen. De tennisproducten van Head worden wereldwijd geroemd en gebruikt door bekende tennisspelers zoals Novak Djokovic en Andy Murray. De producten van Head worden altijd gemaakt aan de hand van de nieuwste technologieën en innovaties. Daarnaast worden de producten gemaakt van materialen die met zorg zijn gesorteerd. Dit resulteert in een hoogstaande kwaliteit en een lange levensloop. De producten van Head kunnen uw tennisprestaties verbeteren!

Specificaties

Tennisracket
Merk
Head
Serie
HEAD Prestige
Kleur
Rood
Materiaal
Graphite
Bespannen
Nee
Gewicht
295 gram
Lengte
68 cm
Balanspunt
32 cm
Snarenpatroon
16x19
Bladformaat
639 cm² / 99 sq. inch
Type Racket
Controle / Power
Type Speler
Competitie / Tour
Geschikt voor
Dames / Heren

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling