Materiaal
Kleur
Type Snaar
Snaardikte
Lengte snaar (m)
Prijs
Levertijd

Luxilon Tennissnaren

Sinds 2006 is Wilson de officiële distribiteur van Luxilon monofilamentsnaren. Luxilon is door de jaren heen toonaangevend geworden bij ontelbare professionele tennisspelers. Luxilon snaren zijn de meest gebruikte op zowel de ATP als WTA tour. Het feit dat er zoveel professionele tennissers met Luxilon spelen zegt genoeg. Zie hier al onze tennissnaren op een rijtje.

Tennissnaren Luxilon

Tennisplanet biedt Luxilon tennissnaren aan van de beste kwaliteit. Ons aanbod in Luxilon snaren bestaat uit tennissnaren voor elk soort racket, budget, niveau en speelstijl. Het aandeel van een snaar voor uw tennisniveau wordt zeer vaak ondergewaardeerd. Een oude volkswijsheid zegt dat het beter is "een goede tennissnaar op een waardeloos tennisracket te hebben, dan een waardeloze tennissnaar op een goed racket". Immers, snaren zijn het enige materiaal dat rechtstreeks in contact komen met de tennisbal. Neem hierboven een kijkje in ons brede assortiment en bestel gemakkelijk via onze webshop.

Luxilon Alu Power

De Luxilon Alu Power tennissnaar is de perfecte snaar voor allround spelers die zich graag willen focussen op een powerspel. De snaar verhoogt het balgevoel, waardoor er meer controle kan worden verkregen. Bovendien verliest de Luxilon Alu Power snaar minder spanning in vergelijking met andere snaren. Kortom, een fijne, comfortabele snaar met een uitstekende kwaliteit.