Materiaal
Kleur
Type Snaar
Snaardikte
Prijs
Levertijd
Korting

Tyger Tennissnaren

TYGER is al 30 jaar een bekende en betrouwbare partner op het gebied van tennissnaren. De snaren van dit merk worden gemaakt met liefde voor tennis en hebben dan ook een hoogstaande kwaliteit. TYGER vervaardigt niet alleen goede snaren maar ook tegen een lage prijs. Zeker het kijken waard dus! Neemt u gerust in ons assortiment en schaf uw tennissnaren gemakkelijk aan via de webshop. Zie hier al onze tennissnaren op een rijtje.

Tennissnaren Tyger

TYGER biedt vele tennissnaren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het tennissnarenmerk TYGER is al 30 jaar toonaangevend op de Europese tennismarkt. TYGER investeert jaarlijks op grote schaal om u een zo'n compleet mogelijk snarenaanbod aan te bieden. TYGER snaren zijn geschikt voor iedere tennisspeler én voor ieder tennisracket. TYGER heeft zich ook gespecialiseerd in bespanmachines.

Verschillende soorten TYGER tennissnaren

TYGER heeft een ruim aanbod in kwaliteitssnaren, tegen een voordelige prijs. Een tennisser kan bij Tennisplanet uit vier soorten TYGER snaren kiezen. Een comfortsnaar, een controlesnaar, een duurzame snaar of een powersnaar. De snaren staan voor comfort, controle, duurzaamheid en power. Links in de filter kunt u selecteren welke snaar het beste bij u past.