Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle tenniskleding

Sinds het begin van de twintigste eeuw is tennis een populaire sport. Omdat de sport in die periode op begon te vallen bij het grote publiek, werd er steeds vaker professioneel gespeeld. Toentertijd werd er nog getennist in lange broek, overhemden en door de dames in jurken tot de enkels. Sindsdien is de kleding ver gekomen, en wordt tenniskleding ontwikkeld om bewegingsvrijheid te bieden tijdens het sporten, zodat u optimale prestaties kunt leveren op de court. Bij Tennisplanet bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment tenniskleding van hoge kwaliteit!

Tenniskleding

Wanneer u een set tenniskleding aanschaft heeft u een shirt, broek of rok en een paar tennissokken nodig. Deze kleding is erop gemaakt comfortabel te zitten en voldoende bewegingsruimte te bieden. Kleding van hoge kwaliteit is van belang zodat deze lang mee gaat en deze fijn aanvoel op de huid, waardoor u comfortabel kunt tennissen. Tennisplanet biedt veel tenniskleding aan van merken van hoge kwaliteit, zoals het populaire Head, het hippe New Balance en bekende Babolat.

Tenniskleding heren

Bent u op zoek naar tenniskleding geschikt voor heren? Dan zit u bij Tennisplanet aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreide collectie aan tenniskleding geschikt voor mannen. Het aanbod bestaat uit bijvoorbeeld polo's, tennisbroeken en trainingsbroeken. Neem een kijkje tussen het assortiment om te ontdekken of er iets voor u tussenzit!

Tenniskleding dames

Ook voor dames bieden wij een mooie collectie aan tenniskleding aan. Deze kleding is geproduceerd door hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Adidas, Babolat en Head. Dit zijn merken die al jarenlang koplopers zijn in de sportwereld. Naast shirts en broeken heeft u ook de keuze tussen verschillende tennissokken in veel verschillende maten!

Tenniskleding jongens

Tennisplanet biedt ook een uitgebreide collectie aan tenniskleding aan voor jongens. Dit assortiment bestaat uit maten en kleren speciaal gemaakt voor jongens. Al deze spullen zijn uiteraard geproduceerd door hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Wilson, Head en Babolat. Neem een kijkje tussen het assortiment!

Tenniskleding meisjes

Op Tennisplanet vindt u een mooie en ruim assortiment aan tenniskleding geschikt voor meisjes. Dit ruime assortiment bestaat uit veel verschillende soorten kleding zoals bijvoorbeeld tennisbroeken, tennisrokken en tennisshirts. Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze dus ook erg lang mee gaan.