Selectie zakelijk

Tennisballen

Op zoek naar tennisballen voor uw vereniging? Tennisplanet biedt u een ruime keuze uit bekende merken zoals Wilson, Babolat, Head, Tyger, Dunlop en Tecnifibre. Klik op de button om onze selectie tennisballen te bekijken en combineer uw bestelling met een van onderstaande kortingscodes.

Vanaf 2 verpakkingen ontvangt u 5% extra korting met de code: TENNISBAL5
Vanaf 5 verpakkingen ontvangt u 10% extra korting met de code: TENNISBAL10
Vanaf 20 verpakkingen ontvangt u 15% extra korting met de code: TENNISBAL15


Tennissnaren

Tennisplanet biedt een breed assortiment tennissnaren in diverse diktes en lengte's. De snaren in ons assortiment zijn van populaire merken en kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit. Bekijk onze selectie tennissnaren, welke eenvoudig online te bestellen zijn met onderstaande kortingscodes voor uw vereniging.

Vanaf € 200 krijgt u 5% extra korting met de code: TENNISSNAAR5
Vanaf € 500 krijgt u 10% extra korting met de code: TENNISSNAAR10
Vanaf € 750 krijgt u 15% extra korting met de code: TENNISSNAAR15


Tennisgrips


Tennisplanet heeft een ruime keuze in overgrips, basisgrips en gripvergroters. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw club? Neem dan snel een kijkje op de pagina met een selectie tennisgrips, via onderstaande button. Combineer uw bestelling met een van de kortingscodes voor extra voordeel.


Vanaf € 100 krijgt u 5% extra korting met de code: TENNISGRIP5
Vanaf € 250 krijgt u 10% extra korting met de code: TENNISGRIP10
Vanaf € 500 krijgt u 15% extra korting met de code: TENNISGRIP15

Kinder tennisrackets


Op zoek naar kinder tennisrackets in verschillende soorten maten, materialen en kleuren? Tennisplanet biedt een groot assortiment kinderrackets met een speciaal trainersvoordeel. Klik op de button voor de geselecteerde kinder tennisrackets. Combineer uw bestelling met een van de kortingscodes voor extra voordeel.

Vanaf 10 stuks ontvangt u 5% extra korting met de code: KINDERRACKET5
Vanaf 25 stuks ontvangt u 10% extra korting met de code: KINDERRACKET10
Vanaf 50 stuks ontvangt u 15% extra korting met de code: KINDERRACKET15

Tennisbaan


Op zoek naar aankleding voor uw tennisbaan, zoals bankjes, tennisnetten, tenniswanden en markeringen? Tennisplanet biedt u als vereniging een speciaal voordeel op deze accessoires. Wij hebben een assortiment samengesteld met nette prijzen, deze kunt u ook nog eens combineren met onze aantrekkelijke kortingscodes.


Vanaf € 500 krijgt u 5% extra korting met de code: TENNISBAAN5
Vanaf € 1000 krijgt u 10% extra korting met de code: TENNISBAAN10

Bespanmachines


Tennisplanet heeft zowel elektrische als handmatige bespanmachines in haar assortiment opgenomen, die ideaal zijn voor het bespannen van rackets op de club. De bespanmachines zijn van ons eigen merk TYGER. Hierdoor zijn ze voordelig in prijs en daarom ook interessant voor de thuisbespanner. Klik op onderstaande button voor ons aanbod.