Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle producten

alle producten van Wilson

Al bijna een eeuw actief in het hart van de sportgeschiedenis. Wilson is belangrijk en nauw betrokken geweest bij het vormgeven van de sporten tennis, golf, honkbal en American football en is meegegroeid met deze sporten. Wilson heeft legendarische klassiekers geproduceerd en verdiende wereldwijd legitimiteit in elke sport waar het deel van uitmaakt. Wilson's innovaties hebben veel spelers op weg geholpen naar een overwinning op de Grand Slams. Geen enkel ander tennismerk heeft zoveel Grand Slam titels achter haar naam staan als Wilson. Denk aan spelers zoals: Roger Federer, Serena Williams, Victoria Azarenka en Venus Williams.

WIlson Tennis

Wilson is al sinds 1913 actief op de markt van tennisbenodigdheden. Het merk begon met de productie van snaren, maar breidde al snel uit naar andere sportbenodigdheden. De producten van het merk wordt gebruikt door topsporters, maar ook voor recreatief gebruik zijn Wilson producten zeer geschikt. Door de hoge kwaliteit heeft u tot wel jarenlang speelplezier van Wilson sportbenodigdheden!

Wilson Tennisracket

De tennisrackets van Wilson zijn erg gewild en geliefd onder zowel hobby- als professionele tennissers. Zo biedt Tennisplanet onder andere drie erg populaire Wilson rackets aan: de Wilson Blade, Wilson Burn en de Wilson Ultra. De Wilson Blade kan worden gebruikt door de competitieve speler en biedt evenveel power als controle. De Wilson Burn is een zwaarder racket en is geschikt voor de tour- of competitieve speler. Voor precisie en snelheid kiest u de Burn! De Wilson Ultra is geschikt voor de tennisser met beheersing van de techniek. Met een hals van Ultra High Performance Carbon Fiber is dit racket erg sterk, wat zorgt voor enorme power.

Wilson Tennistas

Om uw racket eenvoudig overal mee naartoe te kunnen nemen kiest u voor een tennistas van Wilson. De tassen zijn verkrijgbaar in diverse maten, geschikt voor verschillende hoeveelheden rackets. Voor 1 racket kiest u voor de Wilson rugzak, maar voor 3, 6, 9 of 12 rackets is een Wilson tennistas de juiste keuze voor u! De tassen zijn bestand tegen een stootje en hebben een lange levensduur. Ideaal voor de hobbyist of professionele tennisser!

Wilson Tennisballen

Wilson biedt naast kwaliteitsrackets ook een zeer ruim assortiment tennisballen van hoogwaardige kwaliteit aan. De collectie omvat ballen voor zowel beginners als ervaren tennissers. Zo kiest u voor een drukloze bal voor gebruik tijdens trainingen, omdat deze gevuld zijn met rubber en langer meegaan dan tennisballen gevuld met gas. De gasgevulde ballen van Wilson zijn dan ook beter geschikt voor competities: deze zijn hiervoor vaak verplicht. Ook voor kinderen biedt Wilson de juiste tennisballen: dan gaat u voor de Stage variant. Deze bal is iets zachter, en is geschikt voor het creëren van balgevoel en kracht.