Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Producten


Tecnifibre is een Frans tennismerk. Het merk werd in 1979 opgericht en stond in het begin vooral bekend om zijn hoogwaardige tennissnaren. Tecnifibre heeft zich steeds verder ontwikkeld en is nu een hoogwaardig merk wat niet alleen tennissnaren produceert maar ook tennisrackets, tennisballen en tenniskleding en -tassen. Het merk is sinds 2013 ook partner van de ATP World Tour. Neemt u hier beneden gerust een kijkje in ons assortiment van Tecnifibre artikelen.

Tecnifibre tennisballen

Bij Tennisplanet bieden wij een groot assortiment Tecnifibre producten aan. Onder andere de populaire Tecnifibre tennisrackets uit de T-Flash, T-Fight, T-Fit, en T-Rebound series. Daarnaast bieden wij ook de tennisballen van Tecnifibre aan. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en worden daarom ook gebruikt bij het grote ATP-toernooi in Rotterdam. De tennisballen van Tecnifibre zijn gemaakt van diverse materialen. Ook zijn de ballen ook op verschillende manieren gevuld, bijvoorbeeld met gas. Met de producten van Tecnifibre zult u de beste prestaties op het tennisveld behalen.

XLD tennisballen

De XLD tennisballen van Tecnifibre zijn zeer geschikt om mee te spellen tijdens trainingen of in uw vrije tijd. De tennisballen zijn drukloos en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast speelt u met deze ballen zeer duurzaam en gaat er geen stuitkracht verloren. Dit levert optimaal comfort tijdens een sportief duel. Door het materiaal gaan deze tennisballen ook een lange tijd mee en blijven hun kracht behouden. De XLD tennisballen zijn geschikt voor verschillende type velden, zoals hardcourt, gravel en kunstgras. Met deze tennisballen van Technifibre speelt u altijd het beste op de tennisbaan.