Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Lacoste vest

Lacoste vest

In 1933 werd het merk Lacoste opgericht. Het bedrijf heeft haar naam te danken aan de beroemde Franse tennisser René Lacoste. Samen met zijn vriend André Giller, die destijds eigenaar was van een groot textielbedrijf zette ze het bedrijf op. Vandaag de dag helpt het merk wereldwijd elke tenniser aan de ideale outfit. Een vets om uzelf warm te houden kan niet onbreken aan deze outfit. Neem dus snel een kijkje in het assortiment van Lacoste.

Lacoste vest heren

De vesten voor heren van het merk Lacoste hebben een sportieve uitstraling. De vesten zijn functioneel en gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen. Ook heeft elk van de vesten het bekende lacoste krokodil op de borst. Een vets nodig om uwzelf warm te houden onderweg naar de tennisbaan? Of om aan te doen tijdens uw dagje thuis ontspannen? Dan is een vest van Lacoste de juiste keuze voor u.

Lacoste vest blauw

Op Tennisplanet hebben we een goed aanbod aan blauwe Lacoste vesten. De vesten van Lacoste kunt u gemakkelijk combineren met een trainingsbroek, maar zijn ook zeker te combineren op een casual outfit voor naar uw werk. Combineer uw favoriete blauwe lacoste vest met een donkerblauwe trainingsbroek of met een blauwe jeans. Voor welk blauwe lacoste vest gaat u?