Geschikt voor
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Lacoste t-shirt

Lacoste t-shirt

In 1933 werd het merk Lacoste opgericht. Het bedrijf heeft haar naam te danken aan de beroemde Franse tennisser René Lacoste. Samen met zijn vriend André Giller, die destijds eigenaar was van een groot textielbedrijf zette ze het bedrijf op. Vandaag de dag helpt het merk wereldwijd elke tenniser aan de ideale outfit. Neem dus snel een kijkje op deze pagina om uw tennisoutfit af te maken met het perfecte t-shirt.

Lacoste t-shirt heren

De t-shirts voor heren van het merk Lacoste kunnen niet ontbreken in de kleding kast van de moderne man. De shirts zijn gemaakt van ademend katoen gemixt met polyester. De ronde halslijn is gemaakt van een geribd stofje. De t-shirts voor heren komen in een veel verschillende kleuren. De t-shirts zijn perfect voor elke gelegenheid. Shop snel de heren t-shirts van Lacoste.

Lacoste t-shirt sport

Een potje tennissen of padellen in stijl? Dit is mogelijk met de t-shirts van van Lacoste. De t-shirts kunt u gemakkelijk dragen tijdens het sporten, omdat ze door de katoen- polyestermix een goed ademend vermogen hebben. Zo blijft u comfortabel in uw kleding tijdens een zwaar potje padel of tennis. Maak uw sportlook af met een van de Lacoste broeken, zo steelt u de show met zowel uw outfit als met uw tenniskunsten.

Lacoste t-shirt wit

Een wit shirt kan natuurlijk in geen een kledingkast ontbreken. Lacoste heeft verschillende witte t-shirts in het assortiment op Tennisplanet. Van een wat losser model tot een shirt met een V-neck halslijn. De t-shirts kunt u gemakkelijk combineren met een casual outfit en is perfect voor onder een leuk jasje. Shop dus snel de witte t-shirts van Lacoste.

Lacoste t-shirt zwart

Naast een wit t-shirt, kan een t-shirt in het zwart ook niet ontbreken. De t-shirts van Lacoste hebben een optimaal draagmcomfort en zijn daarom ideaal om bijvoorbeeld te dragen tijdens een ontspannen dagje in het comfort van uw eigen huis. Daarnaast is een zwart t-shirt ook gemakkelijk te dragen met een wat klassiekere outfit. Door de veelzijdigheid van deze t-shirts is het de perfecte keuze voor uw garderobe.