Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lacoste pet

Lacoste pet

De petten van Lacoste maken uw sportieve look helemaal af. Hoewel de petten oorspronkelijk zijn ontworpen om de zon te weren op de tennisbaan, worden deze tegenwoordig ook gedragen als waar mode-item. Lacoste petten zijn te herkennen aan de licht gebogen klep en de bekende groene krokodil en, net als de rest van de collectie, zijn de petten van Lacoste verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. U kunt uw pet dus altijd perfect combineren met de rest van uw outfit.

Lacoste pet heren

De petten van Lacoste zijn een onmisbare accessoire voor elke man. De petten hebben een strak design en zijn stuk voor stuk afgewerkt met de iconische Lacoste krokodil, waardoor deze eenvoudig te combineren zijn met diverse outfit. Match de petten van Lacoste bijvoorbeeld met de modieuze Lacoste polo's of combineer de pet met een elegant tennisjurkje. Een Lacoste pet is de perfecte accessoire voor sportieve heren met smaak.

Lacoste pet zwart

Bent u op zoek naar een zwarte pet? Bekijk dan eens de zwarte petten van het iconische merk Lacoste. Deze petten beschermen u niet alleen tegen de zon, maar zijn ook eenvoudig met diverse outfits te combineren. De petten kunnen bovendien door zowel dames als heren gedragen worden en zijn voorzien van de bekende krokodil. Ontdek alle zwarte petten van Lacoste nu bij Tennisplanet en kies uw favoriet.

Lacoste Girolle

De Girolle petten van Lacoste zijn erg stijlvol. De petten zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen zowel door dames als heren gedragen worden. Daarnaast bieden de petten comfort en gaan ze lang mee. Voeg een Girolle pet toe aan uw garderobe en maak uw look af!