Alles over de Lacoste pasvormen

Lacoste poloDe Lacoste polo is in 1933 ontworpen en is er voor het gehele gezin. Maar wat maakt de Lacoste polo zo bijzonder? Dat is de creativiteit die verborgen zit in iedere lijn. De Lacoste polo is er in verschillende pasvormen en zo is er voor iedereen een Lacoste polo. Bovendien zijn stijl, kwaliteit en ultiem comfort perfect gecombineerd. 

De details en de iconische krokodil maken de Lacoste polo helemaal af! Dankzij de elegante look is de Lacoste polo zowel sportief als casual te dragen. Kortom, zeer geschikt voor iedere gelegenheid. Dit maakt de Lacoste polo een ware toevoeging voor uw garderobe. Creëer een tijdloze, elegante look met een Lacoste polo.

Lacoste polo pasvormen


Lacoste Slim Fit

Op zoek naar een polo met een smalle, aansluitende pasvorm? Dan is de Lacoste Slim fit polo precies wat u zoekt! Deze polo kent een getailleerd silhouet voor een sportieve uitstraling. De Lacoste Slim fit is niet voor niets een van de meest verkochte modellen. Twijfelt u over de juiste maat? Neem in dat geval de grootste maat van de twee. Kies voor stijl en kwaliteit met de Lacoste Slim fit polo.


Lacoste Classic fit

Een echte klassieker is de Lacoste Classic fit polo. De Lacoste Classic fit kent een ruimere pasvorm dan de Lacoste Slim fit. Hierdoor is de Lacoste Classic fit polo zeer geschikt voor de liefhebbers van comfort en bewegingsvrijheid. Uniek zijn de rechte pasvorm, ruime mouwen en de knoopsluiting met slechts twee knopen. Neem bij twijfel tussen twee maten de kleinste maat. De Lacoste Classic fit polo is er voor iedere gelegenheid!


Lacoste Regular fit

De Lacoste Regular fit is een polo die stijlvol om uw lichaam heen valt. Deze polo kent een lossere pasvorm, is licht getailleerd en heeft daardoor ook wijdere mouwen. Hierdoor bent u gegarandeerd van een hoge mate van comfort. De Lacoste Regular fit is er voor iedere stijlvolle man!
Lacoste Loose fit

Draagt u liever loszittende kleding? Dan is de Lacoste Loose fit polo zeer geschikt voor u. Deze polo kent een losse, relaxte pasvorm voor een hoge mate van comfort en bewegingsvrijheid. Kenmerkend voor de Lacoste Loose fit is de wijdere pasvorm, ribboord en knooploze sluiting. De Lacoste Loose fit polo liever iets strakker dragen? Neem dan één of twee maten kleiner dan uw normale maat. Creëer eenvoudig een stijlvolle en elegante look met de Lacoste Loose fit.

Een greep uit het Lacoste assortiment