Ballenkanon Lobster Elite Two

 • Ballenkanon Lobster Elite Two

Ballenkanon Lobster Elite Two

Lobster
€ 2.000,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • Ballenkanon
 • Merk: Lobster
 • Model: Elite Two
 • Balsnelheid tussen: 32 en 128 km/u
 • Bralcapaciteit: 150 ballen
 • Gewicht: 17 kg
 • Automatische horizontale en verticale spreiding
 • Automatische aanpassing hoogte tussen 0 en 60°
 • Kan ballen met topspin en back spin schieten
 • Eenvoudig verrijdbaar door batterijen
 • Levensduur batterij: 4 tot 8 uur
 • Met inklapbaar handvat voor verplaatsing
 • Inclusief oplader
 • Werkt ook met de Lobster Elite snellader, extra batterij, externe wisselstroomadapter en de Elite afstandsbediening
€ 2.000,00

Bestel ook mee:
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De Lobster Elite Two is een goed ballenkanon waarmee uw tennisvaardigheden verder mee kunt ontwikkelen. Hij kan ballen in een rechte lijn afvuren om uw terugslag te kunnen oefenen maar hij kan ook de bal spreiden voor een meer realistische ervaring. Deze machine kan zowel horizontaal (dit is parallel aan de baseline) als verticaal (loodrecht op de baseline) variëren. Dit ballenkanon kan ballen ook op verschillende snelheden afvuren zodat u hem aan kan passen aan uw niveau. Om wat moeilijkere slagen te oefenen kunt u de Elite Two ook instellen om ballen met topspin en backspin te geven. U kunt de hoek van afvuren automatisch aanpassen op het controle paneel. Dit ballenkanon heeft een accu zodat u zich tijdens het spelen niet hoeft te bekommeren om een snoer. Deze accu heeft een levensduur van 4 tot 8 uur en wordt met oplader geleverd. Om de Elite Two sneller op te laden is er een snellader beschikbaar en om hem van afstand te kunnen bedienen kunt u de Elite afstandbediening kopen. Combineert u dit ballenkanon met de externe wisselstroomadapter van Lobster dan kunt u dit ballenkanon aansluiten op het stroomnetwerk voor een (in theorie) oneindig lange oefensessie.

 

Lobster

Lobster is al jarenlang een toonaangevend merk op de markt van tennisbalmachine's. Bij de ontwikkeling en de productie van de balmachine's wordt er altijd rekening gehouden met de nieuwste innovaties en technologieën en dit heeft ervoor gezorgd dat de producten van Lobster wereldwijd populair zijn en worden veelal gebruikt bij het oefenen van de slagvaardigheid. De producten van Lobster zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en hebben een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier kan blijven hebben. De producten van Lobster helpen u bij het verbeteren bij u tennisvaardigheden! Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

In verband met de afmetingen van dit product is uw telefoonnummer vereist om een bezorgafspraak te maken.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook