Tennisrackets TYGER

Tennisplanet biedt de nieuwste collecties van TYGER aan, waardoor u zich nooit meer uit het veld hoeft laten te slaan. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsrackets van het populaire tennismerk TYGER. Momenteel bestaat de collectie uitsluitend uit jeugd rackets. Weet u niet precies naar welke aandachtspunten u moet kijken bij het aanschaffen van een racket? Kijkt u dan gerust even op onze adviespagina.

TYGER tennisracket

TYGER tennisrackets zijn er in vele maten en gewichten. Om erachter te komen welk TYGER tennisracket u best zou aanschaffen, is een aantal aspecten van belang. Ten eerste is uw speelstijl is belangrijk. Daarnaast ook de kleur, gewicht, balanspunt en bladgrootte.

Welk TYGER tennisracket past bij mij?

Het balanspunt is misschien wel de belangrijkste factor. Wanneer een TYGER tennisracket kop-zwaar is, heeft u als tennisspeler een lange slag/swing nodig. Met een kopzwaar racket kunt u meer kracht eruit halen. Een TYGER tennisracket met een normaal evenwicht wordt door de meeste spelers gebruikt en creëert meer creativiteit. En visa versa.

De profielhoogte is de dikte van het frame. In het algemeen geldt dat hoe dikker het frame, hoe lichter het TYGER tenniskader. Met een dikker frame heeft u meer controle, dit komt door de stugheid van het TYGER tennisracket. Een lichter racket zorgt dan weer voor meer kracht.

Het gewicht van een TYGER tennisracket bepaalt de controle die u heeft tijdens een tennisslag. Een zwaar TYGER tennisracket schenkt u meer controle dan een lichter racket. Een licht TYGER tennisracket heeft dan weer meer power en is veel gemakkelijker om mee te tennissen.

Hoe groter het bladformaat, hoe gemakkelijker u de bal zal raken. Een TYGER tennisracket met een klein bladformaat zorgt voor veel precisie over de richting van uw slagen. U kunt de bal dus beter sturen.

De kaders van TYGER beschikken vaak over de modernste technologieën. Het merk is een topper als het gaat om tennissnaren, maar ook de TYGER tennisframes zijn van hoge kwaliteit. Tyger sponsert sponsort geen bekende toppers, om zo haar verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden. TYGER tennis staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Geen onnodige sponsoring, daarom biedt TYGER een ruim assortiment aan Tennisartikelen voor een goede prijs. Wist u dat TYGER tennis al meer dan 25 jaar bestaat? Tyger tennisrackets zijn er voor iedere speler, jong, oud, van beginner tot topspeler.