Babolat play


l. Wat u er allemaal mee kan doen

Analyseer u spel
Weet meer over uw spel om beter te kunnen presteren. Analyseer alle aspecten van uw spel: uw stijl, nieuwe technieken, wanneer u uw backhand verbetert, wanneer u een persoonlijk record verbreekt of zelfs een internationaal record.

Volg uw progressie
Houd de progressie van uw spel bij. Krijg een gemakkelijk en gedetailleerd overzicht van uw ontwikkeling door te klikken op de vorige sessies om te kijken waar u was gebleven, en hoe uw spel verbeterd is.

Verbeter uw vaardigheden
Krijg snel een inzicht in welke slagen u vaak gebruikt, en welke slagen u nog niet gebruikt in het huidige spel. Varieer en verbeter uw stijl door nieuwe vaardigheden toe te voegen om zo een hoger niveau te halen.

Check uw pulse
Krijg een overzicht van uw tennisspel met 'pulse': een dynamische interface dat verandert aan de hand van de power, techniek en uithoudingsvermogen van uw spel. 'Pulse' verandert aan de hand van de veranderingen in uw spel wat zorgt voor nog meer motivatie om meer te spelen.

Vergelijk uw prestatie
Vergelijk uw prestaties met de rest van de Babolat Play gemeenschap. Vergelijk uw 'pulse' resultaten en andere data 1-op-1 met een vriend.

ll. De Play-rackets

Hetzelfde als het origineel?
De Babolat Play Pure Drive en AeroPro Drive rackets zien er aan de buitenkant uit als een normaal tennisracket. Echter, geïntegreerde sensoren in het handvat geeft de gebruiker toegang tot een hoop informatie: kracht, punt van contact met de bal, het type en aantal slagen (forehand, backhand, service, smash) .

Geïntegreerd verbonden design
De uitdaging voor Babolat was om sensoren te integreren in het handvat van het racket zonder het gevoel en de speelbaarheid van het racket te veranderen. Het ontwerp komt met twee knoppen en een USB poort aan de onderkant van het handvat zonder de prestatie van het racket te veranderen.

Autonomie
De batterij is goed voor zes uur speeltijd met een geheugen capaciteit van 150 uur aan tennis.

Cortex
Een CDS (Cortex Dampening System) interface transfereert bruikbare informatie naar de speler en het nieuwe handvat ontwerp brengt deze informatie dichter bij de spelers zodat deze perfecte controle kunnen bereiken bij elke slag.

Woofer System
Gepatenteerde vernieuwing van Babolat, Woofer is de eerste technologie die ervoor zorgt dat het racket en de snaren interactie geven bij het raken van de bal. Dit zorgt voor 25% meer contacttijd tussen de bal en de snaar wat meer controle betekend.

Elliptic Geometry
Om de weerstand tegen buigen en draaien te verbeteren, is het frame 20% stijver dan traditionale frames waardoor spelers meer kracht krijgen.

GT technology
Een op maat gemaakte prestatieverbeteraar. Hybride materiaal, gecombineerd met koolstofvezels wat zorgt voor meer controle en gevoel.

Bekijk hier het Babolat Pure Aero Play racket.

lll. De Apps

Kom meer te weten over uw spel met Babolat Play. De Babolat Play connected geeft u toegang tot een hoop informatie over: kracht, impact locator, forehand, backhand, opslag, smash, spin, shots, speelduur, aantal slagen, energie, aantal rallys,

lV. Pure Aero Play

Nu ook beschikbaar op Tennisplanet

Inmiddels heeft fabrikant Babolat twee van haar racketseries voorzien van de Play-technologie: de Pure Aero Play lijn van onder meer Rafael Nadal en de Pure Drive Play reeks. Zelfs Rafa is onder de indruk van deze nieuwe rackettechnologie. Nu kunt u ook kennismaken met deze revolutionaire technologie want de Babolat Pure Aero Play is te bestellen bij Tennisplanet