Bespanvideos

Bespanvideo 1

Welke tennissnaren zijn er en hoe worden ze gemaakt?

Er is een enorme hoeveelheid aan verschillende soorten en typen tennissnaren. Ieder type tennissnaar heeft daarbij zijn eigen specifieke kenmerken. Er zijn vijf belangrijke eigenschappen waarop een snaar kan worden ingedeeld, namelijk:

- Controle
- Kracht / Power
- Hybride
- Gevoel / Comfort
- Duurzaam

Om u een gericht beeld te geven over welke typen tennissnaren er precies zijn en welk type snaar eventueel geschikt zou zijn voor u, kunt u de video bekijken over welke type tennissnaren er zijn en hoe deze worden gemaakt.

Bespanvideo 2

Wanneer en waarom moet je tennissnaren vervangen?

Het antwoord op de vraag wanneer u uw tennissnaar moet vervangen is niet zo eenvoudig te geven, omdat dit van vele factoren afhangt. Het is verstandig om uw snaar te vervangen wanneer u het idee heeft dat u harder moet slaan om de bal diep te krijgen. Dit verhoogt tevens de kans op armblessures. Ook is het verstandig om de snaren te vervangen wanneer u het gevoel heeft dat uw slagen minder solide zijn dan voorheen.

Men heeft daarnaast als vuistregel om het racket na zo'n 50 uur spelen opnieuw te laten bespannen. Dit is doorgaans minimaal twee keer per jaar.

De video hierlangs legt uit wanneer u het beste de tennisnaar kunt vervangen en waarom het zo belangrijk is om uw tennissnaar tijdig te vervangen.

Bespanvideo 3

Het belang van de juiste tennissnaren

Er wordt vaak veel tijd gestoken in het uitzoeken van een geschikt nieuw tennisracket, maar relatief weinig tijd in het uitzoeken van kwalitatief goede snaren. Het gezegde is echter dat je beter speelt met een goede tennissnaar op een slecht tennisracket, dan met een slechte tennissnaar op een goed tennisracket.

De speeleigenschappen van een tennisracket worden voornamelijk bepaald door het type tennissnaar en de bespanning van het tennisracket.

De ideale tennissnaar is zeer sterk, goedkoop, verliest geen spanning, heeft een grote kracht en precisie en tennist daarbij ook nog eens comfortabel. Het is echter onmogelijk om al deze eigenschappen in één tennissnaar te combineren en daarom kunt u het beste een tennissnaar kiezen die aan zoveel mogelijk van deze eisen voldoet.

Bespanvideo 4

Fabels over tennissnaren ontkracht

Er is op internet veel tegenstrijdige informatie te vinden over tennissnaren en wanneer het gaat om de ideale tennissnaar heeft vrijwel iedereen een mening over welke eigenschappen een snaar nou de ideale tennissnaar maken.

In deze video worden alle fabels over tennissnaren ontkracht. De video geeft u gerichte informatie over tennissnaren, zodat u op het einde van de video zeker weet wat u precies moet zoeken in een tennissnaar.

Bent u na het kijken van de bovenstaande video's helemaal klaar voor het aanschaffen van een tennissnaar? Neem dan een kijk hieronder bij onze populaire snaren of klik op onderstaande button voor een volledig overzicht van alle tennissnaren op Tennisplanet!

Populaire producten: