Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

HEAD tenniskleding

HEAD tenniskleding

Tennisplanet biedt u een ruim assortiment HEAD tenniskleding aan. De kleding is verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en is speciaal ontwikkeld om heerlijk te kunnen tennissen. Het merk is zeer populair in de professionele tenniswereld en het is daardoor niet verwonderlijk dat de kleding van HEAD regelmatig voorbij komt gedurende Grand Slam toernooien. Tennis en fashion komen samen in de kleding van HEAD.

HEAD tenniskleding dames

HEAD heeft een uitgebreide collectie tenniskleding voor zowel dames als heren. In de dames collectie vindt u onder andere t-shirts, rokjes en jurkjes. De kleding is niet alleen erg stijlvol, maar zit ook erg comfortabel. Door de goede kwaliteit gaat de kleding ook jarenlang mee en heeft u er lang plezier van. Bekijk het hele damesassortiment bij Tennisplanet en kies uw favoriete item!

HEAD tenniskleding heren

Ook voor heren heeft HEAD een ruime collectie tenniskleding. De kleding is voorzien van een mooi en sportief design waardoor u er altijd naar stijlvol bij zal lopen. In het assortiment vindt u onder andere tennisbroeken, sokken, shirts, trainingsbroeken en warme truien. Bekijk het gehele assortiment bij Tennisplanet.

HEAD tennis shirt

HEAD heeft een uitgebreide collectie tennisshirts voor dames, heren en kinderen. De shirts zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar en hebben een stijlvol design. Ontdek de volledige collectie bij Tennisplanet en vindt uw nieuwe shirt voor op de baan!