Type bal

Tennisplanet heeft zeer veel verschillende soorten tennisballen, speciaal voor toppers, trainers, beginners of kids. De volgende type tennisballen zijn te bestellen: Gasgevuld, drukloos , Foam, Stage 1, Stage 2 of Stage 3. Tennisplanet biedt een uitgebreid scala tennisballen aan van grote merken zoals Dunlop, Wilson en Tyger. Neem hieronder gerust een kijkje in ons assortiment! In de filter aan de linkerkant kunt makkelijk en snel uw ideale tennisbal vinden.

1 - 80 van 185

 

1 - 80 van 185

Type Tennisbal

Gasgevuld

Gasgevulde tennisballen worden gebruikt voor het tennisspel op hoger niveau. Daarnaast worden deze tennisballen altijd gebruikt tijdens competities of op toernooien.


Drukloze Tennisballen

Drukloze tennisballen zijn ideaal voor lang gebruik. Drukloze tennisballen zijn door de jaren heen flink verbeterd, waardoor het speelcomfort van verschillende drukloze ballen zelfs te vergelijken is met dat van gasgevulde tennisballen. Ideaal voor trainers, trainingen of voor lang individueel gebruik!


Tennisballen voor tennistrainers

Tennisballen voor trainers zijn vaak drukloze ballen, omdat die een langere levensduur hebben. Via Tennisplanet ook verkrijgbaar in emmers of dozen van 36, 72 of 96 ballen.


Stage 1-2-3 tennis ballen

Deze stage 1,2,3 ballen zijn zachter dan de normale tennisballen. De stageballen worden gebruikt in het miniveld voor de beginnende tennissers of als oefening.


Foam Tennisballen

Foam tennisballen zijn ideaal voor de junioren. Deze ballen zijn zacht en ideaal om de basisbeginselen van het tennis onder de knie te krijgen. De foam tennisballen zijn er in verschillende maten en verpakkingen.