Slazenger Tennisballen

Een paar goede tennisballen zijn essentieel tijdens een spannende tenniswedstrijd. De tennisballen van het welbekende sportmerk Slazenger hebben een hoge kwaliteit en zijn fijn in gebruik. De ballen van Slazenger zijn vooral bekend als de officiële tennisballen van het oudste Grand Slam toernooi van de wereld: Wimbledon. Dit is voor u de kans om met dezelfde tennisballen als toppers zoals Roger Federer en Serena Williams de baan te betreden!
 

Tennisballen Slazenger

TennisPlanet heeft een groot assortiment tennisballen. Een groot assortiment is nodig, omdat er zoveel verschillende soorten ballen zijn. De specificaties per tennisbal verschillen nogal. Zo zijn er stage 1,2,3 ballen, drukloze en gasgevulde Slazenger ballen. Slazenger is één van de kwaliteitsmerken dat Tennisplanet aanbiedt. In Nederland worden veel competitiewedstrijden gespeeld met Slazenger . Al heeft Slazenger buiten Nederland ook een goede naam.


Gasgevulde Slazenger tennisballen zijn ballen met druk binnenin de bal. De druk wordt mogelijk gemaakt door in de rubberen kern gas aan te brengen. Dit gas loopt er echter langzaam uit, waardoor de ballen minder lang meegaan dan hun drukloze variant. Gasgevulde ballen worden het meest gebruikt bij toernooien, competitie- en andere tennis-evenementen. Deze competitieballen hebben een beter gevoel bij een tennisslag en zijn vaak de vereiste ballen bij tennistoernooien.


Voor alle tennisclubs worden bovenstaande tennisballen ook aangeboden per grotere hoeveelheden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende porties. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u gericht kunnen helpen.